Hoogwaardig maatwerk.
Tot in de puntjes verzorgd.

Plan een afspraak

Stalen binnendeuren en buitendeuren

Home

Stalen binnen- en buitendeuren zorgen voor meer licht in uw woning, winkel of kantoor. Ze zijn stoer en stijlvol tegelijk. Echte eyecatchers in uw interieur dus. Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen deuren volledig in eigen beheer en helemaal op maat. Vakwerk en efficiëntie gegarandeerd.


Waar wij voor staan

Perfect maatwerk

Om een optimaal resultaat te garanderen komen wij na opdrachtbevestiging bij u langs om de situatie en uw wensen te inventariseren. Ook geven wij u vrijblijvend advies.

Alles is mogelijk

Dibbet Doors werkt niet met een standaard collectie stalen binnendeuren. Elk gewenst ontwerp en iedere afwerking is mogelijk.

Minimale overlast

Deuropening groter maken? Muurtje plaatsen? Schilderen? We kunnen ook andere interieurwerkzaamheden uitvoeren. Door een naadloze planning heeft u minimale overlast.


Over ons

Wij ontwerpen, produceren en monteren stalen binnendeuren en stalen buitenpuien. Dat doen we snel, goed en tegen een eerlijke prijs. Gebaseerd op persoonlijk advies en steeds met uw belang in het achterhoofd.

 - Dibbet Doors
 - Dibbet Doors
 - Dibbet Doors
 - Dibbet Doors

Goede service, duidelijk in afspraken, snelle levering. Gewoon een goed bedrijf met goede service, een mooi product tegen een goede prijs.

Dhr. Paul, Barneveld

Had al eerder een mooie stalen deur laten plaatsen. Ter verfraaiing nog een deur aangeschaft. Opnieuw geconfronteerd met het uitstekende ambachtelijke vakwerk van het Dibbet Doors team. Niet verder kijken, koop hier je deur met een prijs kwaliteitsverhouding van een 10!

Dhr. van Alphen, Utrecht

Zowel het gesprek op kantoor in Barneveld met goede advisering, het opmeten vooraf waarin het een en ander werd doorgesproken als het daadwerkelijk uitvoeren en installeren van deur en trapleuningen verdienen niets dan lof.

Dhr. Rob, Assendelft

Dibbet Doors levert mooi en kwalitatief hoogwaardig maatwerk. Ze communiceren vlot en accuraat. Ze werken met mooie materialen, leveren kwaliteit en goede service. Ze doen net dat stapje meer om goed werk af te leveren.

Mvr. Nathalie, Amersfoort

Het is een plaatje om te zien en als de deuren nadien zijn gemonteerd is het nog steeds zo. De persoonlijke benadering bij de keuze en het nadien aan de orde zijnde voorbereidings- en montage proces straalde niet alleen vakmanschap maar ook kwaliteit uit.

Dhr. Erik, Mijdrecht

Vijf sterren

Onze klanten geven ons gemiddeld een:

9,6

En daar zijn wij trots op!


Bekijk beoordelingen

Wilt u een vrijblijvende prijsopave?

Ontwerp uw deur Vraag een offerte aan