Stalen trapleuningen op maat gemaakt

Ook maken wij bij Dibbet Doors stalen trapleuningen op maat. Stalen trapleuningen worden steeds populairder en zijn tijdloos waardoor ze prachtig in een woning of bedrijf staan. Met stalen trapleuningen trekt u de stijl van uw stalen deuren door naar de trap. Deze worden net zoals onze stalen deuren op maat gemaakt en gecoat in de gewenste kleur van de klant, zodat deze aansluit bij uw situatie. Hierbij zijn vele keuzemogelijkheden zoals de vorm, de kleur, bevestigingswijze en gebruikslocatie. Alle stalen trapleuningen worden op maat gemaakt waardoor er dus heel veel mogelijk is.

Stalen trapleuningen

Stalen trapleuningen met verlichting

Naast dat onze stalen trapleuningen op maat worden gemaakt, is het ook mogelijk om met verlichting in en om de trapleuningen heen te werken. Zo wordt uw trapleuning nog unieker in het huis en zal de verlichting een warm effect aan uw huis geven. Daarnaast is het een veilig idee dat uw trap volledig wordt belicht door de verlichting in en om de stalen trapleuning. De verlichtingen kunnen op verschillende manieren worden toegepast doordat het allemaal maatwerk is.

Diverse vormen stalen trapleuningen

Onze op maat gemaakte stalen trapleuningen kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Dit omdat het allemaal maatwerk is. U kunt kiezen voor een platte stalen trapleuning, maar u kunt ook gaan voor een ronde trapleuning. Diverse soorten en maten stalen trapleuningen, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast onze stalen trapleuningen verzorgen wij ook volledige balustrades. Voor de veiligheid in een trappengat of tussenverdieping is vaak een balustrade nodig. Naast dat een balustrade nuttig is kan een stalen balustrade ook een prachtig interieur aanzicht vormen. Bijvoorbeeld een balustrade zwart staal in combinatie met een stalen trapleuning rond, of een platte stalen trapleuning. Dat maakt de gehele uitstraling zeker compleet. 

Dibbet Interiors

Plaatsing van een stalen trapleuning

Het plaatsen van een stalen trapleuning doen we door middel van een chemisch anker of een vierkante of ronde bevestiging. Wat is een chemisch anker? Wij boren een gat in uw muur en hier plaatsen wij de pasta in, waarin de houder van de trapleuning geplaatst wordt. Dit zorgt ervoor dat de trapleuning nooit los van de muur kan schieten en het mooi afgewerkt is zonder schroefgaten. Een vierkante en ronde bevestiging wordt bevestigd door middel van schroefgaten met een vierkante of ronde afwerking.

Specifieke wensen

Bent u echt op zoek naar iets bijzonders? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons is alles maatwerk, dat houdt in dat wij alles met de hand maken waardoor er enorm veel mogelijkheden zijn. Neem dus vooral contact met ons op wanneer u echt naar iets specifieks op zoek bent, wij helpen u graag verder.

 

Prijs van een stalen trapleuning

De prijs van een stalen trapleuning hangt af van bijvoorbeeld: de afmetingen, coating, verlichtingen en nog veel meer. U kunt via ons offerteformulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Komt u liever eerst bij ons kijken, en/of wenst u advies? Maak dan een afspraak in onze showroom in Barneveld!


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontwerp uw trapleuning Vraag een offerte aan