Op maat gemaakte stalen schuifdeuren

Ontwerp uw schuifdeur Vraag een offerte aan

Stalen schuifdeuren

De schuifdeur staat bekend omdat dit de ultieme oplossing is als u ruimte wilt besparen in uw woning of bedrijfsruimte. Dit doordat deze natuurlijk niet draait. Onze schuifdeuren hangen aan een schuifrailsysteem waardoor u geen drempel heeft op bijvoorbeeld uw prachtige eikenhouten vloer. De schuifdeur leveren wij zowel dubbel als enkel.

Stalen schuifdeuren

Glas van een stalen schuifdeur

Zoals bij al onze stalendeuren is de schuifdeur voorzien van 3-3-1 veiligheidsglas. Dit glas verminderd de kans op verwondingen doordat dit nooit uit elkaar zal vallen. Als het glas breekt blijven alle glasdelen bij elkaar. 3-3-1 veiligheidsglas is voorzien van twee lagen floatglas die met folie aan elkaar zijn verbonden. Het glas wat wij gebruiken bij onze deuren zijn in heel veel kleuren te leveren. U kunt denken aan bijvoorbeeld, grijs-, zwart- of brons glas.

Gelaagd glas is niet de enigste optie. Wij zijn ook ervaren met het plaatsen van gehard glas. Dit wordt toegepast wanneer er een patroon gewenst wordt. Als dit glas breekt zal het niet aan elkaar blijven. Het zal in allemaal kleine stukjes vallen, maar zonder scherpe punten. Dit om verwondingen te voorkomen.

Soft-close schuifsysteem

 

Onze schuifdeuren zijn voorzien van een multifunctioneel soft-close systeem. Dat houdt in dat deze altijd rustig zal sluiten, en nooit hard dicht valt. Deze deur moet handmatig gesloten worden, maar het laatste stukje gaat vanzelf als u de deur loslaat. Het mooie aan ons systeem is dat deze ook is voorzien van een soft-open systeem. Hierdoor zal de deur nooit hard tegen het zijlicht, of muur klappen.

Stalen schuifdeuren

Kleurmogelijkheden van een stalen schuifdeur

Al onze stalendeuren zijn te poedercoaten in elke RAL-kleur. U kunt uw creativiteit dus zeker bij ons kwijt. Zit uw gewenste kleur niet tussen de RAL-kleuren, dan hebben wij ook nog een speciale selectie kleuren. Een paar voorbeelden zijn, zilver, goud en brons. U kunt hier meer lezen over het poedercoat proces.

Dibbet Doors laat u ook graag kennismaken met een speciale staal behandeling, genaamd: ‘Metaal coating’. Dit is een bijzondere manier van het kleuren van uw stalen deur. Er wordt vloeibaar metaal op de deur gespoten wat een levendig effect geeft. Het is belangrijk dat u er wel rekening mee houdt dat deze coating kan reageren op vette vingers of vloeistoffen.

Zijn er nadelen bij een schuifdeur?

Het grootste voordeel van een schuifdeur is dat deze natuurlijk veel ruimte bespaard. Het is belangrijk dat u bewust van de feiten bent voordat u voor een schuifdeur kiest. Het is bij een schuifdeur namelijk wel een grotere handeling om deze te openen dan bij een schuif- of taatsdeur. Daarnaast moet een schuifdeur altijd ergens langs schuiven. Denk er goed over na dat u niet op de schuifplek een kastje of dergelijk tegen de muur kunt zetten.

Vergelijk hier de schuifdeur met andere mechanismes.

 

 

Wat is de prijs van een schuifdeur?

De afmetingen, coating, type glas en vlakverdeling kunnen de prijs van uw deur beïnvloeden. Daarom kunt u gemakkelijk via ons offerteformulier een vrijblijvende offerte opvragen. U kunt er ook voor kiezen om bij ons langs de komen in de showroom. Laat ons weten wanneer u komt door een afspraak te maken.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontwerp uw schuifdeur Vraag een offerte aan