Geïsoleerde aluminium buitenpuien

Ontwerp uw buitenpui Vraag een offerte aan

Aluminium Buitenkozijnen en Buitenpuien: Eigenschappen en Opties

Onze aluminium buitenkozijnen onderscheiden zich door hun slanke profielen, die afkomstig zijn van gerenommeerde merken zoals Aluprof en Reynaers. Hoewel ze iets minder slank zijn dan staal, bieden ze uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Een geïsoleerd aluminium buitenkozijn met thermische onderbreking voorkomt koudegeleiding door de profielen. Van nature roestvrij, vereist aluminium geen speciale oppervlaktebehandeling. De profielen kunnen, net als staal, in een door u gekozen RAL-kleur worden gepoedercoat, waardoor u de kleur van uw kozijnen kunt aanpassen aan uw voorkeur.

Aluminium buitenpuien

Vlakverdeling bij een Buitenpui: Maatwerk naar Uw Wensen

Bij ons heeft u de vrijheid om de vlakverdeling van uw buitenpui te kiezen. We werken met 25mm plakroedes die bovenop onze wiener sprossen worden bevestigd, waardoor we elke gewenste vlakverdeling kunnen realiseren. Samen met u kunnen we uw ideale aluminium buitenpui creëren.

Geavanceerde Beglazing voor Isolatie en Comfort

Onze glaspanelen zijn gemaakt van HR++ isolatieglas met een U-waarde van 1.1 W/m2K, in overeenstemming met de geldende NEN-normen. De XPS-kaders worden uitgevoerd in het zwart. Door HR++ isolatieglas te gebruiken, blijft de warmte binnen, wat resulteert in minder stookkosten. We bieden ook zonwerend glas of trippel glas aan, indien gewenst. 

Dibbet Interiors

Veiligheid en comfort bij een aluminium buitenpui

Veiligheid en Comfort bij onze Aluminium Buitenpuien

Onze aluminium deuren worden geleverd met een SKG 2-sterren cilinder, erkend als zeer veilig door Stichting Kwaliteit en Gevelbouw (SKG). Een upgrade naar een SKG 3-sterren cilinder is mogelijk. Onze deuren zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk te reinigen. Voor dubbele deuren gebruiken we een stand en loop deur, met een espagnolet voor gemakkelijke opening.

 

 

Aluminium buitenpuien

Onderdorpels en Meer: Alles Onder Één Dak

In tegenstelling tot staal is een onderdorpel bij aluminium niet noodzakelijk. Indien gewenst kunnen we een aluminium onderdorpel gebruiken. Dibbet Doors, onderdeel van het Dibbet total home concept, biedt niet alleen hoogwaardige deuren en kozijnen, maar verzorgt ook het voorbereidingswerk voor plaatsing, inclusief sloopwerk en installatie van het nieuwe kozijn. Alles onder één dak, voor uw gemak!

Aluminium buitenpuien

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan