Geïsoleerde aluminium buitenpuien

Ontwerp uw buitenpui Vraag een offerte aan

Aluminium buitenkozijnen kenmerken zich door de ranke profielen maar zijn ten opzichte van het staal iets minder rank. Een geïsoleerd buitenkozijn van aluminium is een kozijn met een thermische onderbreking. Koude geleiding door de profielen wordt hiermee voorkomen. Aluminium is van zichzelf roestvrij en heeft dus geen scoupeer behandeling nodig. De profielen worden net als staal gemoffeld in een zelf te bepalen RAL kleur. Hierdoor kun je zelf bepalen welke kleur je de kozijnen wilt hebben.

Aluminium buitenpuien

Vlakverdeling bij een buitenpui

U heeft bij ons de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe u de vlakverdeling wilt hebben. Wij werken met 25mm plakroedes. Deze bevestigen we bovenop onze wiener sprossen die in het glas worden meegeleverd. Zo kunnen wij elke gewenste vlakverdeling voor u realiseren. We kunnen dus samen met u, uw ideale aluminium buitenpui realiseren.

Beglazing

De glaspanelen bestaan uit HR++ isolatie glas met de opbouw volgens de geldende NEN norm;De XPS kaders worden in het zwart uitgevoerd, U-waarde bedraagt 1.1 W/m2K. Door HR++ isolatie glas te gebruiken blijft de warmte binnen. Hierdoor hoeft u minder te stoken.

Indien u zonwerend glas of trippel glas wilt kunnen wij u hier ook in voorzien.

 

Dibbet Interiors

Veiligheid en comfort bij een aluminium buitenpui

Hoe veilig zijn onze aluminium buitenpuien?

Onze aluminium deuren worden voorzien van een SKG 2 sterren cilinder SKG twee sterren cilinders zijn de meest voorkomende cilindersloten en zijn gekeurd als zeer veilig. Ze zijn getest door Stichting Kwaliteit en Gevelbouw (SKG) op inbraakveiligheid, weersinvloeden, kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksduur. Indien u een SKG 3 sterren cilinder wilt is dat ook mogelijk.

Comfort 

De deuren zijn vrij van schildersonderhoud. U kunt de profielen eenvoudig met een vochtige doek afnemen. Bij een dubbele deur werken wij met een stand en loop deur. Door middel van een espagnolet zorgen wij ervoor dat u gemakkelijk de standdeur kunt openen zonder teveel inspanning. 

Onderdorpels

In tegenstelling tot staal is bij aluminium een onderdorpel geen noodzaak. Indien gewenst kunnen wij werken met een aluminium onderdorpel.

 

Alles onder één dak

Dibbet Doors valt net als Dibbet bouwbedrijf onder het Dibbet total home concept. Hierdoor kunnen wij ook door ons team het voorbereidingswerk verzorgen om de pui te laten plaatsen. Denk hierbij aan sloopwerk om het huidige kozijn eruit te halen en het voorbereidingswerk om het nieuwe kozijn te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat u alles onder een dak kan laten uitvoeren!


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontwerp uw buitenpui Vraag een offerte aan