Stalen buitenpuien op maat gemaakt

Ontwerp uw stalen buitenpui Vraag een offerte aan

Stalen buitenpuien kenmerken zich door de ranke profielen. Een geïsoleerd buitenkozijn van staal is een buitenpui met een thermische onderbreking. Koude geleiding door de profielen wordt hiermee voorkomen. Tevens worden de profielen met behulp van scouperen en poedercoating gemoffeld in Ral 9005 fijnstructuur of een nader te bepalen RAL kleur. Hierdoor wordt voorkomen dat de pui gaat roesten. Het buitenkozijn is dus onderhoudsvrij.

Stalen buitenpuien

Vlakverdeling bij een buitenpui

U heeft bij ons de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe u de vlakverdeling wilt hebben. Wij werken met 25mm plakroedes. Deze bevestigen we bovenop onze wiener sprossen die in het glas worden meegeleverd. Zo kunnen wij elke gewenste vlakverdeling voor u realiseren. We kunnen dus samen met u, uw ideale buitenpui realiseren.

Beglazing

De glaspanelen bestaan uit HR++ isolatie glas met de opbouw volgens de geldende NEN norm;De XPS kaders worden in het zwart uitgevoerd, U-waarde bedraagt 1.1 W/m2K. Door HR++ isolatie glas te gebruiken blijft de warmte binnen. Hierdoor hoeft u minder te stoken.

Indien u zonwerend glas of trippel glas wilt kunnen wij u hier ook in voorzien.

 

Stalen buitenpuien

Veiligheid en comfort bij een stalen buitenpui

Hoe veilig zijn onze stalen buitenpuien?

Onze stalen deuren in een buitenpui worden voorzien van een SKG2 sterren cilinder en meerpuntslot. Deze cilinders zijn bestand tegen de klopsleutel methode en lockpickken. Deze deuren zijn voorzien van het politiekeurmerk veilig wonen en zorgen dus voor extra veiligheid.

Comfort 

De deuren zijn vrij van schildersonderhoud. U kunt de profielen eenvoudig met een vochtige doek afnemen. Bij een dubbele deur werken wij met een stand en loop deur. Door middel van een espagnolet zorgen wij ervoor dat u gemakkelijk de standdeur kunt openen zonder teveel inspanning. 

Onderdorpels

Om de elegante look van de stalen buitendeuren goed tot zijn recht te laten komen werkt Dibbet Doors met hardsteen onderdorpels. Los van dat dit bij stalen buitenpuien noodzaak is om water tegen te houden geeft het een elegante look.

 

Dibbet Interiors

Alles onder één dak

Dibbet Doors valt net als Dibbet bouwbedrijf onder het Dibbet total home concept. Hierdoor kunnen wij ook door ons team het voorbereidingswerk verzorgen om de pui te laten plaatsen. Denk hierbij aan sloopwerk om het huidige kozijn eruit te halen en het voorbereidingswerk om het nieuwe kozijn te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat u alles onder een dak kan laten uitvoeren!


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan