Stalen taatsdeuren op maat gemaakt

Ontwerp uw stalen deur Vraag een offerte aan

Stalen taatsdeuren

Een stalen taatsdeur is een deur zonder kozijn, dit zorgt ervoor dat deze volledig in de aandacht staat. De deur draait op zijn verticale as, op korte afstand van de muur. De draaipunten zijn onzichtbaar afgewerkt en bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Dit zorgt ervoor dat de deur naar beide kanten opengaat. Ook blijft deze op 90 graden openstaan, met een klein zetje sluit deze vanzelf. Handig als u uw handen vol heeft. Wij leveren zowel enkele als dubbele taatsdeuren.

Stalen taatsdeuren

Soft-close taatsmechanisme

Wij leveren een taatssysteem van hoge kwaliteit. Vroeger werden taatssystemen in de vloer gemonteerd. Tegenwoordig doen we dit anders. Het draaimechanisme wordt namelijk compleet in de deur afgewerkt, dit zorgt ervoor dat er geen grote gaten in de vloer worden gecreëerd. Wij stellen het taatssysteem bij het monteren zo af, dat deze op een vloeiende, perfecte manier opent en sluit.

 

 

Taatsdeur in combinatie met vloerverwarming

Dibbet Doors krijgt vaak de vraag of het een probleem is om een taatsdeur te plaatsen als er bestaande vloerverwarming aanwezig is. Dit is niet het geval. Wij hebben de juiste apparatuur om te zien waar de vloerverwarming ligt en wat voor soort het is. Wij kunnen hier dus altijd omheen monteren.

Glas in een stalen taatsdeur

Standaard zijn onze taatsdeuren voorzien van 3-3-1 veiligheidsglas. Dit glas bestaat uit twee lagen floatglas die met folie aan elkaar zijn verbonden. Dit zorgt ervoor dat wanneer het glas breekt, alle glasdelen bij elkaar blijven. Dit vermindert de kans op verwondingen. 3-3-1 veiligheidsglas kan in oneindig veel kleuren geleverd worden. Denk aan bijvoorbeeld brons-, grijs- of zwart glas.

Indien u een figuur in het glas wenst, leveren wij hiervoor gehard glas. Als dit glas breekt valt het in kleine stukjes uit elkaar, maar zonder scherpe punten. Dit om verwondingen te voorkomen.

 

 

 

Stalen taatsdeuren
Stalen taatsdeuren

Kleuropties van een stalen taatsdeur

De kleuropties van een stalen deur zijn net als het glas oneindig. Het poedercoaten van de deur kan in elke RAL-kleur, uitgevoerd worden. Daarnaast hebben wij ook nog een speciale selectie poedercoat kleuren, zoals; goud, brons en zilver. Lees hier meer over het poedercoat proces.

Naast de verschillende kleuren poedercoating bieden wij u ook een andere, speciale staal behandelingen aan. Namelijk ‘Metaal coating’. Dit is vloeibaar metaal die op de deur gespoten wordt. Dit kan uitgevoerd worden verschillende kleuren brons. Deze behandeling zorgt voor een levendig effect. Houd er wel rekening mee dat deze coating kan reageren. Dit gebeurt door bijvoorbeeld vette vingers of vloeistoffen.

 

 

Heeft een taatsdeur nadelen?

Een stalen taatsdeur ziet meer voordelen dan nadelen, maar het is goed om bewust te zijn wat een taatsdeur is voordat u een keuze maakt. Een taatsdeur valt namelijk niet in een kozijn, waardoor deze niet volledig afsluit zoals een scharnierdeur. Dit zorgt er wel voor dat uw deur een elegante, fraaie uitstraling heeft maar niet alle tocht tegen kan houden. Daarom is een niet geïsoleerde taatsdeur het meeste geschikt van woonruimte naar woonruimte. Indien gewenst kunnen wij altijd op locatie tochtstrippen plaatsen.

 

 

Prijs van een stalen taatsdeur

De prijs van een stalen taatsdeur hangt af van bijvoorbeeld; de afmetingen, coating, type glas, vlakverdeling en nog veel meer. U kunt via ons offerteformulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Komt u liever eerst bij ons kijken, en/of wenst u advies? Maak dan een afspraak in onze showroom in Barneveld.

 


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontwerp uw deur Vraag een offerte aan