Bent u een liefhebber van wijn en wilt u graag aan uw vrienden of familie een selectie van uw mooiste wijnen laten zien? Dan zijn onze op maat gemaakte stalen wijnrekken of stalen wijnkasten wellicht wat voor u. Wilt u liever een compact wijnrek voor een aantal flessen, of wilt u uitblinken met uw prachtige collectie? Wij maken het graag voor u.

 

Dibbet Interiors

Op maat gemaakte stalen wijnrekken

Naast dat wij bij Dibbet Doors unieke deuren maken, maken wij ook stalen wijnrekken en stalen wijnkasten. Dit maken wij net zoals al onze deuren op maat, op die manier is er heel veel mogelijk. Wij streven ernaar om unieke producten te maken, vandaar dat wij alles op maat maken. Zo kunnen wij diverse stalen wijnrekken en wijnkasten maken, zoals: hangende stallen wijnrekken, stalen wijnrekken aan de muur en nog heel veel meer.

Diverse mogelijkheden wijnrekken

Bij Dibbet Doors is heel veel mogelijk, ook met onze stalen wijnrekken en stalen wijnkasten. Wij kunnen diverse soorten maken. Stalen wijnrekken die hangen aan het plafond of stalen wijnrekken die hangen aan de wand, stalen wijnrekken aan de muur, heel divers. Onze wijnkasten kunnen wij ook op diverse manieren maken. Een stalen wijnkast laag, of liever een stalen wijnkast die hoger uitpakt. Daarnaast kunnen onze stalen wijnrekken ik alle ral kleuren gecoat worden, zo kunt het in lijn laten lopen met uw interieur zodat alles op elkaar aansluit. test

Dibbet Interiors

Stalen wijnrekken in uw interieur

Naast dat een stalen wijnrek of stalen wijnkast praktisch is om uw prachtige collectie wijnen in op te bergen, staat het ook nog eens chique in uw interieur. De stalen wijnrekken geven direct sfeer aan uw ruimte en zullen zeer zeker blikken vangen, vooral omdat dit een uniek product is. Wij kunnen de stalen wijnrekken of wijnkasten zo maken dat het product volledig aansluit op uw interieur. Wij zullen u altijd adviseren in design, kleur en maatvoering zo zien wij niks over het hoofd.

Specifieke wensen

Bent u echt op zoek naar iets bijzonders? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons is alles maatwerk, dat houd in dat wij alles met de hand maken waardoor er enorm veel mogelijkheden zijn. Wij streven ernaar om bijzondere en unieke producten te maken. Neem dus vooral contact met ons op wanneer u echt naar iets specifieks op zoek bent, wij helpen u graag verder.

 

Prijs van stalen wijnrekken

De prijs van stalen wijnrekken hangt af van bijvoorbeeld: de afmetingen, coating, verlichtingen en nog veel meer. U kunt via ons offerteformulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Komt u liever eerst bij ons kijken, en/of wenst u advies? Maak dan een afspraak in onze showroom in Barneveld!


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontwerp uw wijnkast Vraag een offerte aan