Aanbouw met aluminium kozijnen en stalen binnendeuren

Ontwerp uw deur Vraag een offerte aan

Aanbouw met aluminium kozijnen en stalen binnendeuren

Welkom bij ons recent afgeronde project, waarbij we een verfijnde en functionele uitbreiding hebben gerealiseerd met behulp van de Aluprof Foldline Serie. Deze moderne aanbouw combineert luxe design met geavanceerde technologie voor een optimale leefervaring.

Onze keuze voor de Aluprof Foldline Serie, met zijn hoogwaardige aluminium kozijnen, biedt niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar ook duurzaamheid en energie-efficiëntie. De strakke lijnen en slanke profielen van de Foldline kozijnen creëren een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, wat de ruimte een gevoel van openheid en ruimtelijkheid geeft.

Binnenin hebben we de ruimte verder verfraaid met stalen binnendeuren, die niet alleen dienen als functionele elementen maar ook als statementstukken in het interieur. Deze deuren, met hun robuuste uitstraling en slanke profielen, voegen een vleugje industriële elegantie toe aan de ruimte, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor privacy en geluidsisolatie.

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de binnendeuren is het gebruik van smart folie op het glas, waardoor bewoners de mogelijkheid hebben om de ruimte af te sluiten wanneer dat gewenst is.

Dit project is een perfect voorbeeld van hoe functionaliteit en luxe perfect samenkomen. We zijn trots op het resultaat en verheugen ons erop om nog vele anderen te helpen bij het verwezenlijken van hun droomwoning.


Laten we snel kennismaken, vraag vrijblijvend een offerte aan. Of kom langs in onze showroom.

Ontwerp uw deur Vraag een offerte aan