welkom bij Dibbet total home concepts

Welke site wilt u bezoeken?

Voor Dibbet Bouwbedrijf Exclusief is geen uitdaging te groot. Wij verbouwen en renoveren woningen, restaurants, kantoorpanden en nog veel meer. Volledige ontzorging van A tot Z

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen binnen- en buitendeuren volledig op maat en in eigen beheer.

Dibbet Interiors is een hoogwaardig bedrijf voor 3D interieurontwerpen, complete woning styling, verkoop en advies.

Stalen taatsdeur

Een taatsdeur is een stalen binnendeur zonder kozijn. De deur draait om een verticale as, op korte afstand van de muur. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Je kunt hierdoor de deur naar binnen én buiten openen.

Elegante uitstraling, ruimtelijk effect

Een stalen taatsdeur oogt slank en elegant. Dat komt omdat de zijstijlen van de deur licht en dun uitgevoerd kunnen worden. Ze hebben namelijk geen dragende functie. De taatsdeur wordt daarom veel gebruikt om een kamer en suite te creëren. Ook in kantoren is de taatsdeur geliefd, bijvoorbeeld in combinatie met vaste zijpanelen.

Makkelijk te openen, automatische sluiting mogelijk

Een stalen binnendeur is vaak behoorlijk zwaar. Een taatsdeur is echter toch makkelijk te openen, vanwege de dubbele draaipunten aan de boven en onderkant. Het is mogelijk om een taatsdeur te voorzien van een mechanisme dat de deur automatisch sluit. Handig als u kleine kinderen heeft. Zo blijft er nooit meer een deur open staan en gaat er geen warmte in huis verloren.

Deskundig advies over een stalen taatsdeur

Voor het plaatsen van een taatsdeur is een uitsparing in het plafond en de vloer nodig. Dibbet Doors maakt deze uitsparing op zorgvuldige wijze. De taatsdeur is uitvoerbaar in diverse vlakverdelingen en profielen. We denken graag met u mee welke stalen taatsdeur uw woning, winkel of kantoor past.

Snel een vrijblijvende prijsindicatie?

Geef online uw voorlopige wensen door en wij nemen contact met u op!