welkom bij Dibbet total home concepts

Welke site wilt u bezoeken?

Voor Dibbet Bouwbedrijf Exclusief is geen uitdaging te groot. Wij verbouwen en renoveren woningen, restaurants, kantoorpanden en nog veel meer. Volledige ontzorging van A tot Z

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen binnen- en buitendeuren volledig op maat en in eigen beheer.

Dibbet Interiors is een hoogwaardig bedrijf voor 3D interieurontwerpen, complete woning styling, verkoop en advies.

Stalen scharnierdeur

Een stalen scharnierdeur is een traditionele binnendeur, maar dan in een veel chiquer jasje. Het draaimechanisme is vertrouwd en beproefd. De scharnieren bevinden zich in de stijl van de deur en de deur scharniert in het kozijn.

Zichtbare of onzichtbare scharnieren

Stalen scharnierdeuren worden standaard geleverd met zichtbare deurscharnieren. Deze scharnieren kunnen gepoedercoat worden in de kleur van de deur. Het is ook mogelijk om verdekte scharnieren te gebruiken. De scharnieren worden dan zo ingebouwd dat je ze niet meer ziet als de deur gesloten is. Dat geeft een nog strakkere uitstraling aan uw stalen binnendeur.

Enkele of dubbele stalen deur in elke vlakverdeling

Stalen scharnierdeuren zijn overal in huis te plaatsen en verkrijgbaar in verschillende varianten. Als enkele deur tussen bijvoorbeeld de hal en de woonkamer, voor een chique entree. Of als dubbele deur om de keuken van de zithoek af te scheiden, waardoor je meer privacy creëert zonder dat beide ruimte kleiner ogen en u lichtinval verliest. Stalen scharnierdeuren zijn bovendien te combineren met zijpanelen, waardoor een nog ruimtelijker effect ontstaat.

Deskundig advies over scharnierdeur van staal

Dibbet Doors maakt stalen scharnierdeuren volledig in eigen beheer en helemaal op maat. We kunnen eventueel ook bouwkundige aanpassingen doen aan uw woning, zoals het vergroten van een deuropening of het plaatsen van een wandje of een complete renovatie. We komen graag bij u langs om mee te denken hoe een stalen scharnierdeur optimaal tot zijn recht komt in uw woning, winkel of kantoor.

Snel een vrijblijvende prijsindicatie?

Geef online uw voorlopige wensen door en wij nemen contact met u op!