welkom bij Dibbet total home concepts

Welke site wilt u bezoeken?

Voor Dibbet Bouwbedrijf Exclusief is geen uitdaging te groot. Wij verbouwen en renoveren woningen, restaurants, kantoorpanden en nog veel meer. Volledige ontzorging van A tot Z

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen binnen- en buitendeuren volledig op maat en in eigen beheer.

Dibbet Interiors is een hoogwaardig bedrijf voor 3D interieurontwerpen, complete woning styling, verkoop en advies.

Schuifdeur van staal

Een stalen schuifdeur is een ideale binnendeur voor compacte ruimtes. Met een schuifdeur verliest u namelijk minder bruikbaar vloeroppervlak. Ze worden dan ook veel gebruikt om een kamer en suite te realiseren.

In elke situatie de privacy die u nodig heeft

Kent u dat gevoel? Dat u eigenlijk de deur naar de keuken of woonkamer dicht wilt hebben, maar het wel handig vindt om toch een oogje in het zeil te houden op uw spelende kinderen of wilt blijven praten met gasten in de naastgelegen ruimte? Dan is een stalen schuifdeur ideaal. Een schuifdeur kan namelijk ook 'een beetje' open.

Enkele of dubbele schuifdeur mogelijk

Een schuifdeur wordt meestal uitgevoerd als dubbele deur, waarbij beide deuren opzij schuiven over een glazen zijpaneel of de muur. Dat gebeurt via een rail aan het plafond. Het is ook mogelijk om de deurpanelen over elkaar te laten schuiven of de schuifdeur in de muur te laten verdwijnen. Ook een enkele schuifdeur behoort tot de mogelijkheden.

Mogen we meedenken over uw stalen schuifdeur?

Dibbet Doors maakt stalen schuifdeuren volledig in eigen beheer en helemaal op maat. Elke vlakindeling en uitvoering is mogelijk. Met brede stalen frames en grote handgrepen voor een stoere en robuuste uitstraling. Of juist met slanke profielen voor een designlook. We denken graag met u mee welke stalen schuifdeur bij uw woning, kantoor of winkel past.

Snel een vrijblijvende prijsindicatie?

Geef online uw voorlopige wensen door en wij nemen contact met u op!