welkom bij Dibbet total home concepts

Welke site wilt u bezoeken?

Voor Dibbet Bouwbedrijf Exclusief is geen uitdaging te groot. Wij verbouwen en renoveren woningen, restaurants, kantoorpanden en nog veel meer. Volledige ontzorging van A tot Z

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen binnen- en buitendeuren volledig op maat en in eigen beheer.

Dibbet Interiors is een hoogwaardig bedrijf voor 3D interieurontwerpen, complete woning styling, verkoop en advies.

Over ons

Ontstaan omdat het beter kan én moet

Jan Dibbet Aangenaam. Ik ben Jan Dibbet. Aannemer en specialist in woningrenovaties. Zodoende plaats ik al sinds 2001 stalen binnendeuren. De levering van een stalen binnendeur duurt gemiddeld zo'n 8 weken. Voor advies en het bekijken van onze producten kunnen jullie altijd terrecht in onze prachtige showroom. Na akkoord van de offerte komen wij bij jullie inmeten en worden de technische tekeningen gemaakt, na akkoord gaan de deuren in productie! 

Stalen binnendeuren met een onsje klantvriendelijkheid

Wij ontwerpen, produceren en monteren stalen binnendeuren met gehard veiligheidsglas. Dat doen we snel, goed en tegen een eerlijke prijs. Gebaseerd op persoonlijk advies en steeds met uw belang in het achterhoofd. Precies zoals we het zelf zouden willen, als het om onze eigen deur ging.

Gedreven team dat samenwerkt in uw belang

Dibbet Doors plaatst inmiddels stalen binnendeuren bij woningen, winkels en bedrijfspanden in heel Nederland. Vaak doen we zelfs meer dan dat. Dan pakken onze bouwkundig specialisten meteen een verbouwing, schilderbeurt of complete woningrenovatie mee. Onze klanten waarderen daarin dat ze maar één aanspreekpunt hebben. En dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Minimale overlast, optimaal eindresultaat. Dat is waar we voor gaan. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Snel een vrijblijvende prijsindicatie?

Geef online uw voorlopige wensen door en wij nemen contact met u op!